בילט באווירת בברלי הילס ודיסני לערכים טובים
יופי של השקה במסעדת פסטל וסיפורי נסיכות על אומץ וטוב לב
יופי של השקה במסעדת פסטל וסיפורי נסיכות על אומץ וטוב לב
בלייזרים הם הז'קטים הקלילים והנכונים לעונת המעבר וצבעי הפסטל הם הוורסיה האביבית הנכונה ביותר. אלו האופציות היפות שמחכות לכן בחנויות. טיפ המערכת - אל תפחדו מטוטאל לוק לבנדר ומשילובי צבעים מתוקים
מי הייתה הכי כיפית, איזו מסעדה הכי טובה מחוץ לתל אביב ומי נתנה לנו את החוויה המושלמת? אבי אפרתי מסכם שנה במסעדות החדשות שנפתחו בתשע"ה
יום אחד את מתעוררת לשרב צהבהב, יום אחר לאפור מאובק, ולמחרת כבר חוזר הגשם. הימים הראשונים של האביב עלולים לבלבל, ומצד שני - השחרור ממגבלות חורף אמיתי או קיץ אכזרי הוא הזדמנות פז ליצירתיות אופנתית. כך תשרדי בסטייל את עונת המעבר
לצד הריספקט המוזיקלי הבינלאומי שמביאה לנו עדי אולמנסקי על קו לונדון, ברלין ולוס אנג'לס, קשה להתעלם מהסטייל הייחודי שלה. אחרי שהספיקה לשתף פעולה עם אסוס וטופשופ, היא נוחתת אצלנו להפקת אופנה פסטלית ושמחה
בשורת צבעי הפסטל שהשתלטה העונה נראית כמו טרנד שמח במיוחד, אך כמו בכל טרנד - יש בו קוץ: לא כל אחת יכולה לשאת את הגוונים הללו ביתר חן. להלן כללי שימוש מנחים ולקט פריטים שווים במיוחד
את המטבח אמור היה להוביל השף פול אסנהיים, אך במקומו יבחש בסירים שף צרפתי, ששמו טרם נמסר לפרסום. המסעדה מול גן הפסלים, באגף החדש של המוזיאון, אך אינה קשורה אליו