סודות הבשר ומטבחי החוץ במקום אחד עם כל התנאים להצלחה
מעישון בשר ביתי לעיצוב מטבחי חוץ בהתאמה אישית. כשזה נכון וזה הזמן יש דברים שפשוט קורים מעצמם, בדיוק כמו ההצלחה של חברת "חזן גחלים"
מעישון בשר ביתי לעיצוב מטבחי חוץ בהתאמה אישית. כשזה נכון וזה הזמן יש דברים שפשוט קורים מעצמם, בדיוק כמו ההצלחה של חברת "חזן גחלים"
בין סגר לסגר ועם המון אומץ, נפתחה מסעדת סמוק האוס, צור דוד הכשרה בלב שוק מחנה יהודה, עם נתחים מעושנים וטריים של בשר ועוף, משלוחים עסיסיים במיוחד בכל ירושלים וסיפור על מקום מיוחד שיצא לדרך בשנה לא רגילה בעליל
איש האוכל דרור פילץ מעשן בשר כבר למעלה מ-30 שנה בבוסתן עצי המנגו והאבוקדו שבביתו ומשחרר לדרכם אנשים שבעים ומאושרים שנשבעים שבשר כזה עדיין לא יצא להם לטעום. עכשיו תורכם לגלות את הסוד לאושר
טרנד עישון בשר הפך בשנים האחרונות לפופולרי במיוחד ומסתבר שלא חייבים מעשנה ביתית בשביל ליהנות מטעמו העשיר של בשר מעושן גם בבית. שני מומחי בשר מסבירים איך תעשו זאת בעצמכם