קיצי ואדום: סלט משוויאה של אבי לוי
עגבניות ופלפלים קלויים, נגיעה קטנה של שום, קורט מלח וזילוף שמן זית. כמה פשוט, ככה טעים. המאסטר שף אבי לוי מלמד איך מכינים סלט קיצי של ירקות בגריל
עגבניות ופלפלים קלויים, נגיעה קטנה של שום, קורט מלח וזילוף שמן זית. כמה פשוט, ככה טעים. המאסטר שף אבי לוי מלמד איך מכינים סלט קיצי של ירקות בגריל
השף ניר צוק מארח השבוע ב"נועה" את רוז'ט חינאווי לארוחות ערב ממטעמי המטבח הערבי המסורתי. אנחנו קיבלנו ראיון קצר ומתכון למשוויאה