ספרינג רולס מהממים עם סלמון מעושן וקרם אגוזי מקדמיה
פיליס גלזר עושה זאת שוב. גם מלמדת איך מכינים בקלות קרם אגוזי מקדמיה מטריף וגם לוקחת אתכם צעד צעד ליצירת ספרינג רולס טעימים ובריאים
פיליס גלזר עושה זאת שוב. גם מלמדת איך מכינים בקלות קרם אגוזי מקדמיה מטריף וגם לוקחת אתכם צעד צעד ליצירת ספרינג רולס טעימים ובריאים
השבוע קופץ אלינו לביקור אגוז המקדמיה שלא מוכר מספיק בארץ. אלינוער רבין קוברת אותו בפאי עם מישמשים מיובשים, שמנת וקרמל ושולחת לתנור. פרוייקט משותף של וואלה! אוכל ומועצת הפירות