טרנד חדש: מנות ברווזים במסעדות
עד לא מכבר אפשר היה להשיג בארץ ברווזים קפואים בלבד, וגם זה בקושי. בעת האחרונה נכנס לשוק ספק מקומי. יעל עזר מספרת על בעל הכנף, שעושה השנה כניסה מרשימה לזירת האוכל
עד לא מכבר אפשר היה להשיג בארץ ברווזים קפואים בלבד, וגם זה בקושי. בעת האחרונה נכנס לשוק ספק מקומי. יעל עזר מספרת על בעל הכנף, שעושה השנה כניסה מרשימה לזירת האוכל
מנות טבעוניות בהשראת המטבח הפלשתינאי במסעדת 44, חגיגת שפים במוסקט שבמצפה הימים, ערב בשר במרינדו בתל אביב, יומולדת 3 לסושיאל קלאב האירועים הטעימים של הימים הקרובים
אבי אפרתי נורא רצה לפרגן לשפית אסנת הופמן על המסעדה החדשה שלה 44 בנחלת בנימין, אבל עם כל הרצון הטוב - יצא מבואס מהאוכל, העיצוב והקור