רגע לפני אסטוניה: מנור סולומון נכנס לרשימה יוקרתית באנגליה
הישראלי של לידס נבחר עם חברו לקבוצה, דניאל ג'יימס, לאחד משלושת שחקני הכנף הטובים ביותר בצ'מפיונשיפ: "החשיבות שלו מכרעת"
הישראלי של לידס נבחר עם חברו לקבוצה, דניאל ג'יימס, לאחד משלושת שחקני הכנף הטובים ביותר בצ'מפיונשיפ: "החשיבות שלו מכרעת"
באנגליה בנו את ההרכב המסתמן של מוליכת הצ'מפיונשיפ בעונה הבאה, כשמלבד הישראלי שצפוי להמשיך הצטרפו שלושה שמות מסקרנים
על רקע החיזורים אחר כוכב נבחרת ישראל, התפתחות בפרמיירליג עשויה להשפיע על היעד הבא שלו - כך טוענים באנגליה
בצל הדיווחים על היעד הבא של מנור סולומון בקריירה, באנגליה טוענים שקבוצתו תחזיר בעונה הבאה כוכב אנגלי אם תפעיל לפרמיירליג
שחקן העבר דון גודמן טוען כי "מנור אוהב לגור בלידס, אוהב את המועדון ומרגיש כאן טוב מאוד, אני לא מופתע שהרבה קבוצות מחזרות אחריו"
בריאן קינג, ששימש כסקאוט בשורות התרנגולים, טען כי "מלהיות שום דבר בטוטנהאם, מנור הפך לכוכב". וכמה קבוצתו צפויה לדרוש עבורו?
הישראלי שיחק 68 דקות, סחט הדיפה ו"בישל" החמצה. לידס נכנעה 1:0 בפראטון פארק ורק שתי נקודות מפרידות בינה לבין המקום ה-3
הישראלי, שמבוקש בסאות'המפטון שתרד ליגה ובלידס שעוד לא הבטיחה עלייה, התייחס לעתידו באמירה שמבהירה לאן הוא מכוון בקיץ
מנחה פודקאסט המסקר את טוטנהאם טוען כי ייתכן שהישראלי יירכש על ידי לידס כחלק מהחובות על ארצ'י גריי. באנגליה מסבירים למה זה טרם קרה
שוער העבר של לידס פול רובינסון מקווה לראות את הישראלי נשאר גם בעונה הבאה: "אני מחבב אותו. קבוצות נוספות יפנו לטוטנהאם"
לפי פבריציו רומאנו, מספר קבוצות פרמיירליג יפנו לטוטנהאם בנוגע לכוכב ש"ברמה אחרת". מחשב-העל חזה: ההעפלה של לידס כמעט מובטחת
שחקן העבר של המועדון קרלטון פאלמר טען שלמוליכת הצ'מפיונשיפ אולי עדיף לרכוש את כוכב סלטיק ולא את הישראלי - וזה ההסבר שלו
לפי אתר GIVEMESPORT, עליית ליגה ודרישות סבירות של טוטנהאם יגרמו למועדון לפעול כדי להשאיר את שחקן הכנף הישראלי באופן קבוע
מוליכת הטבלה חזרה מ-1:0 ל-1:3 מול שפילד יונייטד, כאשר המהפך הושלם אחרי שהישראלי יצא (84). באנגליה העניקו לו ציונים גבוהים
מוליכת הטבלה חזרה מ-1:0 ל-1:3 מול שפילד יונייטד והגדילה את הפער מהמקום השלישי ל-7 נקודות. טנאקה (89) ופירו (90+1) קירבו להשגת הכרטיס לפרמיירליג
באנגליה מדווחים: סיכוייה של מוליכת הצ'מפיונשיפ להשיג את הישראלי "יהיו גבוהים יותר" אם תעלה ליגה. כך או כך, כוכב סלטיק סומן לקיץ הקרוב
באנגליה טוענים: לידס ואברטון יתחרו זו בזו בקיץ הקרוב, התרנגולים רוצים 10-15 מיליון ליש"ט. הישראלי יחמיץ את שפילד יונייטד (שני, 22:00, ספורט2)?
לפי "טים טוק", העפלה לפרמיירליג היא הכרח, לצד תקווה שהקשר הטוב עם טוטנהאם יביא למחיר סביר: "לידס מאמינה שתצליח לרכוש אותו"
לידס ממשיכה להיאבק בתופעת הקריאה הגזענית, ומודאגת מחוסר השליטה בקהל במשחקי חוץ. בבריטניה טוענים: "זה מסוכן מאוד"
הישראלי נפצע אך החזיק מעמד וראה את סטרויק משלים צמד דרמטי כדי להפוך 1:0 מול סנדרלנד. בשבוע הבא: משחק העונה מול שפילד יונייטד
המועדון בו משחק הישראלי הוציא הודעת גינוי למילים "האנטי-פלסטיניות" בשיר האוהדים: "יהיה מעקב אחרי הקהל, אין מקום לפשעי שנאה"
שחקן הכנף הישראלי של לידס קיבל ציון של 8.84 והגיע למקום השני בין מצטייני ליגת המשנה באנגליה: "ממשיך בפורמה הנהדרת שלו"
מנהל המועדון אמר בפגישה עם נציגי האוהדים כי "לא מדובר בפשע שנאה", אך ביקש לדווח על כך לרשויות: "לאוהדים יש אחריות לעצור קריאות לא מקובלות"
בעודו קופא מקור בעמדת הריאיונות, הישראלי הלוהט של לידס מרגיש שהוא וקבוצתו בדרך חזרה לפרמיירליג: "אלה הרגעים ליהנות מהם"
רק שלושה שחקנים בצ'מפיונשיפ בישלו יותר מכוכב לידס יונייטד, רק במשחק ליגה אחד משבעת האחרונים לא היה מעורב בשער
הישראלי הלוהט הרשית (35), מצא את פירו (62) ועזר להגדיל את הפער בפסגת הצ'מפיונשיפ. הכרטיס לפרמיירליג הולך ומתקרב
כוכב לידס יונייטד התראיין לאתר הרשמי לאחר שנבחר לשחקן המצטיין של חודש ינואר: "מרגיש טוב מאוד כאן ורק רוצה להמשיך ככה"
שחקן הכנף שחזר לכושר לאחרונה נבחר ברוב קולות על ידי אוהדי לידס, אחרי שסיים את החודש עם שני שערים ושלושה בישולים
הכוכב הישראלי של לידס בריאיון לספורט1 לאחר ההדחה מהגביע: "לא הופתעתי שלא פתחתי, זה ניהול רוטציה. מרגיש פה כמו בבית"
בבריטניה מחמיאים לישראלי על "ירח הדבש" שהוא חווה לאחרונה וטוענים: "נהוג להגיד שאסור להתאהב בשחקן מושאל, אבל זה מה שקרה איתו"
הישראלי זכה לציונים הגבוהים ביותר בלידס אחרי הבישול: "נראה מהיר יותר על כר הדשא מאשר לפני כמה חודשים". אבל יש גם נקודה לשיפור
לידס יונייטד שמרה על המקום הראשון בצ'מפיונשיפ עם 0:7 אדיר על קארדיף סיטי, סולומון שוב כבש, הוא וג'יימס הפכו לשחקנים שמעורבים בהכי הרבה שערים בצ'מפיונשיפ מחג המולד: "טוב מדי עם הכדור ברגליים מכדי שההגנה תוכל להתמודד איתו"
באנגליה מדווחים שהמגן של ניוקאסל יחתום אצל קבוצתו של מנור, שזכה להשוואה מחמיאה: "יש ביניהם קווי דמיון, יסייע לו בהתקפה"
כוכב נבחרת ישראל וחבריו שמרו על פסגת ליגת המשנה עם 0:0 אצל ברנלי השלישית, במשחק בו הבעיטה היחידה למסגרת הייתה בדקה ה-89
לידס הפסידה ליריבה לצמרת בספטמבר בגלל טעות של הישראלי, שמגיע למפגש החוזר (שני, 22:00, ספורט1) בכושר הטוב ביותר שלו העונה: "שלטנו באותו ערב, אם נשחק באותה צורה - ננצח"
פארקה שקל להשאיר את הישראלי על הספסל לפני המשחק החשוב מול ברנלי - אך לבסוף "הפתיע" כדי לדרבן את כולם. זה עבד. וגם: הציונים הגבוהים וה"חששות" לגבי הכוכב
שחקן הכנף הבקיע נגד נוריץ' אחרי 32 שניות ובהמשך בישל לדניאל ג'יימס. לידס ניצחה 0:2 וחזרה למקום הראשון לפני המבחן הגדול
מאמן לידס דניאל פארקה אישר כי הישראלי לא הצליח להתאמן לקראת המפגש ביום רביעי: "הסיכוי שישחק? כרגע זה 50-50"
הישראלי קיבל ציונים גבוהים אחרי השער והניצחון על שפילד וונסדיי, בסיום אמר: "הביטחון, החדות והכושר חזרו לי, ממש נהנה פה"
הישראלי חגג בדקה השלישית מול שפילד וונסדיי את שערו הרביעי בליגה העונה, בדרך ל-0:3. הוא מעורב בשער שלושה משחקים רצופים. אבו חנא גרם לפנדל והפסד דרמטי של לבדיאקוס
הישראלי הצטיין כקשר התקפי מרכזי בגביע, אך מאמנו הבהיר: "זה לא היה מול יריבה ברמתנו, לא רוצה להפריז בנוגע אליו"
באנגליה מדווחים שהישראלי ימשיך במדי הקבוצה מהצ'מפיונשיפ בעסקה שתקזז 10 מיליון ליש"ט מדמי העברתו של ארצ'י גריי לתרנגולים
הישראלי קיבל את הציון הגבוה ביותר בלידס ("היחיד שניסה להיות יצירתי"), פרשן מקומי: "הוא על התפר שבין פרמיירליג וצ'מפיונשיפ"
שחקן נבחרת ישראל הכין מצד שמאל בדקה ה-59 לרמזאני, שהעניק ללידס 0:1 קטן בסיבוב השלישי מול הרוגייט מהליגה הרביעית
שחקן הכנף הישראלי. "היא דחפה, אחרי שחתמתי אמרתי לה 'תודה'. מצאנו את המקום שלנו". על יחסיו עם המאמן: "מאוד תומך בי"
שחקן הכנף הישראלי רשם בישול חמישי העונה, אבל מוליכת ליגת המשנה איבדה יתרון 1:3 מול הקבוצה שנמצאת מתחת לקו האדום. שער שני לספורי
שחקן לידס ירד לספסל בדקה ה-70 ב-1:1 הדרמטי של לידס, הכתבים המקומיים ביקרו את המאמן: "הוא סיפק כמה כדורי רוחב נהדרים, תמוה שהוא הוחלף"
כוכב נבחרת ישראל ירד לספסל בדקה ה-70 וראה את סטרויק כובש בדקה ה-87, אך בלקבורן איזנה ל-1:1 בדקה ה-90+1. שפילד יונייטד תנצל זאת?
בפודקאסט אוהדי התרנגולים באנגליה רואים ביכולת הטובה של הישראלי אפשרות דווקא להכניס כסף מאשר להחזירו בעתיד: "אפשר לקבל עליו 10 מיליון ליש"ט"
שחקן הכנף הישראלי סיפק עוד הופעה "איכותית" במדי לידס יונייטד וזכה לפרגון מהתקשורת האנגלית ואוהדי הקבוצה: "אחד הטובים שלנו, עושה שינוי מהספסל"