מתפשטים גם לגליל העליון: הפרויקט החדש של ניר דוד
אחרי שהחלה לנהל את מתחמי הלינה בקיבוץ אורטל בניר דוד, רשת תיירות ניר דוד תחל לנהל גם את מתחם האירוח "נופי הבשן" שבקיבוץ להבות הבשן שבעמק החולה. בתוכנית הרחבת האתר מ-27 ל-100 יחידות אירוח

אחרי שהחלה לנהל את מתחמי הלינה בקיבוץ אורטל בניר דוד, רשת תיירות ניר דוד תחל לנהל גם את מתחם האירוח "נופי הבשן" שבקיבוץ להבות הבשן שבעמק החולה. בתוכנית הרחבת האתר מ-27 ל-100 יחידות אירוח
הם בקו העימות, אבל ללא סיוע, ללא הקלות וללא מתווה: בעקבות התרחבות מעגל הירי, שמונה קיבוצים שלא פונו בגליל וההסלמה הפכה את חייהם לקשים מתמיד - מתאגדים ודורשים מהממשלה להתחיל לפעול למענם. "אנחנו שקופים בעיני המדינה, היא לא רואה אותנו"
לאחר שהמסיבה שהתקיימה בצפון הסתיימה במותם של שני מבלים, חשדו גורמי רפואה ומשטרה כי שימוש בסמים הוביל למוות. למרות החשדות, משפחתו של חיים סוסן בן ה-55 טוענת כי הוא מת מוות טבעי. "אבא לא נגע בדברים האלה. הוא היה שמח ולא היה צריך כלום כדי לרקוד"
המסיבה בלהבות הבשן נגמרה במותם של גנאדי שיינקר מקריית שמונה ושל אדם נוסף. מכריו של גנאדי העידו כי הוא היה "בחור מקסים, ראש על הכתפיים". החוגגים במסיבה הגנו על המארגנים: "האירוע היה מאורגן היטב, היו שוטרים ואמבולנסים"
שלושה גברים התמוטטו במסיבה בלהבות הבשן, בהם גבר בן 55 שמותו נקבע במקום ובן 27 שמת בבית החולים. צעיר נוסף בן 20 שנפגע באורח בינוני. ההערכות הן כי השלושה התמוטטו מצריכת יתר של סמים