ביקורת יין: יקב אדיר ויקב צ'ילאג
אבי אפרתי טועם את יינות יקבי הבוטיק צ'ילאג ואדיר ומוצא לבן אחד ושני אדומים ראויים מאוד
אבי אפרתי טועם את יינות יקבי הבוטיק צ'ילאג ואדיר ומוצא לבן אחד ושני אדומים ראויים מאוד
אבי אפרתי לוגם ארבעה יינות אדומים בטווח מחירים הוגן, שילוו ארוחת בשרים עשירה בערבים קרירים. הכינו את הקמין ושתו משהו
אבי אפרתי לוגם 5 יינות של יקבי טוליפ וצ'ילאג ומצליח למצוא ליווי מוצלח לארוחת פירות ים ופסטה. וגם, איך שלא, אוכל ים תיכוני