אפשר גם לחגוג בבית: סשימי טונה אדומה
ערב הסילבסטר מתקרב ולאלו מכם שמתכננים לבלות אותו בארוחה ביתית, אנו ממליצים להתחיל אותה עם מתכון של מסעדת דלאל לסשימי של טונה אדומה, מונח על סלט אבוקדו, פטריות ואצות. יופי של פתיחה לשנה החדשה
ערב הסילבסטר מתקרב ולאלו מכם שמתכננים לבלות אותו בארוחה ביתית, אנו ממליצים להתחיל אותה עם מתכון של מסעדת דלאל לסשימי של טונה אדומה, מונח על סלט אבוקדו, פטריות ואצות. יופי של פתיחה לשנה החדשה
תשכחו מכל מה שחשבתם וידעתם על הסביצ'ה כמו שהוא מוגש במסעדות בארץ, ותתכוננו להתאהב בסביצ'ה הפרואני, מנה מופלאה עשירה בטעמים, שאפשר להכין בבית בקלות והרבה יותר בזול. המדריך המלא לסביצ'ה פרואני