כמה דקות, מינימום קניות: מנה של קיץ שדורשת רק יין
אסף גבאי ממסעדת שיינע מכין קרם אפונה קר, מתבל בנענע ושמיר, ועורם מעליו טרטר דג נא עם סלרי, לימון ושקדים פרוסים. אתם רק צריכים לעקוב
אסף גבאי ממסעדת שיינע מכין קרם אפונה קר, מתבל בנענע ושמיר, ועורם מעליו טרטר דג נא עם סלרי, לימון ושקדים פרוסים. אתם רק צריכים לעקוב
נועה לוי, השפית של קזינו סן רמו, עושה שילוב מקורי ואפילו קצת חצוף (בקטע טוב) בין המטבח האיטלקי והערבי עם מנה מפתיעה של ארנצ'יני פריקה, על גספצ'יו קר
רוצים לארח בסוכה בסטייל? אם אתם שייכים לאלה האוהבים מרק גספצ'ו, אתם חייבים לנסות את הפטנט של אורלי פלאי, שיהפוך אותו לנימוח וגם לא משפריץ
גספצ'ו הוא אחת המנות הקיציות האהובות במטבח הספרדי. רות אוליבר מכינה מרק עגבניות קר תוך כמה דקות בלבד
שיא הקיץ מאופיין באינספור זני קישואים שמציפים את השווקים. השף אסף שנער מחוות צוק המעדנייה בתל אביב מכין מנות קישואים מזנים שונים
לרגל שבוע הגורמה ה-19 בו מציעות המסעדות ארוחה מלאה במחיר 89 שקלים, קבלו 5 מנות קיציות במיוחד של שפים מהמסעדות המשתתפות
עונת העגבניות בשיאה ומי שמחפש מה לעשות עם כל כך הרבה עגבניות, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין גספצ'ו בניחוח אוריינטלי שמכינים ב-11 דקות
הקרפצ'יו בר חוגג 5 שנים ועושה מסיבת רחוב עם מנת קרפצ'יו ענקית, ובמסעדת לבן החלה עונת הפטריות. האירועים הקולינריים השווים השבוע
סוף עונת העגבניות הוא תירוץ לחפש את שורשי הגספצ'ו ולהבין למה אנחנו מכורים לאדום הקריר ומלא הקרוטונים הזה
היום הראשון של הקיץ גרם לנו לסגור את התנור ולפתוח את הפריזר - חמישה שימושים לקרח מלבד הברור מאליו
היום של ניר פלר התחיל אצל מוכר דגים חדש, אבל מפתיע, המשיך בחלומות על מסעדת "שה פניס" והסתיים במתכון לסביצ'ה ולפילה לוקוס
מה ארז מוסיף למרק היוגורט, למה אלי לנדאו הפסיק לאכול מרק קר ומאיפה מגיע הגספצ'ו של אנטוניו מנסה? אספנו עבורכם חמישה מתכונים למרקים צוננים