כן, יותר טובה מהקנויות: בקלוואה ביתית קלה ומתוקה
לא צריכים לרדוף אחרי בקלוואה איכותית בכל רחבי הארץ, פשוט אופים כזו אצלכם בבית. אורלי פלאי בורנשטיין עם מתכון מבוסס על שמן זית וריחות תפוז או לימון
לא צריכים לרדוף אחרי בקלוואה איכותית בכל רחבי הארץ, פשוט אופים כזו אצלכם בבית. אורלי פלאי בורנשטיין עם מתכון מבוסס על שמן זית וריחות תפוז או לימון
אם תעשו סקר בקרב יודעי דבר, מי שכנראה תזכה למירב הקולות בתור הקינוח הים תיכוני האהוב ביותר היא הכנאפה. עכשיו ניתן לאכול אותה גם בכפר סבא, בזכות איברהים ביטאר, הבעלים של כנאפה נצרת המיתולוגית
במקרה של סמאהר גבארין, התפוח לא נפל רחוק מהעץ והוא הלך בעקבות אביו, לו היה מפעל כנאפה. היום לסמאהר יש שתי חנויות למכירת הקינוח המושלם הזה, האחת בהרצליה והשנייה ברמת גן וכדי לעורר בכם את התיאבון, הוא מצטרף אלינו לאולפן
הנה חידה: מה הדבר היחיד בעולם שיותר טוב מכנאפה? התשובה היא כזה שמכינים לכם מול העיניים כמובן. זה בדיוק מה שתקבלו מ"כנאפה על גלגלים" בעוספייה. ראמי מונדס איתנו באולפן כדי להראות לכם איך עושים את זה בזמן אמת