זמן לנאן: לחם הודי במילוי תבשיל באג'י טבעוני
הבאג'י הוא אחד ממאכלי הרחוב הכי פופולריים בהודו. הבשלנית שרית אליהו אינדפורקר מכינה נאן ביתי מתובל ובתוכו היא מגישה תבשיל תפוחי אדמה פיקנטי
הבאג'י הוא אחד ממאכלי הרחוב הכי פופולריים בהודו. הבשלנית שרית אליהו אינדפורקר מכינה נאן ביתי מתובל ובתוכו היא מגישה תבשיל תפוחי אדמה פיקנטי
חמות, פיקנטיות, ועמוסות בירק ותבלינים - פלא שהבאג'יה מתחסלות או בטרם הן הגיעו לשולחן? הבשלנית שרית אליהו מגלה את המתכון לקציצות הירק ההודיות