הזובור שרביב דרוקר עשה בשידור לארי שביט היפנט אותי מרוב תדהמה
העיתונאי ארי שביט הוזמן ל"אזור מלחמה" כדי להתווכח על נחיצות המלחמה באיראן, אבל מצא את עצמו מותקף אישית. ככה זה כששונאי נתניהו מתוסכלים נוכח מה שנראה כשעתו היפה
העיתונאי ארי שביט הוזמן ל"אזור מלחמה" כדי להתווכח על נחיצות המלחמה באיראן, אבל מצא את עצמו מותקף אישית. ככה זה כששונאי נתניהו מתוסכלים נוכח מה שנראה כשעתו היפה
במהלך מערכת הבחירות, ב"בודקים" סקרו את הופעות העיתונאים בכלל אמצעי התקשורת, וגילו לא מעט פייקיונרים שלא היה מביישים פוליטיקאים מנוסים, חלקם יותר מפעם אחת. וואלה! ברנז'ה עם העשירייה הפותחת של ה"אייטמים"
שניהם חכמים, שניהם שנויים במחלוקת, שניהם ראו את האור ומראים אותו לאחרים. לשניהם מעריצים, עוקבים, שונאים ותלמידים. הפילוסוף והמיסטיקן מהודו, או הפובליציסט והמטרידן מרחובות. בעקבות הריאיון עם אורית קמיר, וואלה! ברנז'ה בוחנת - תדעו לזהות מי אמר מה?
השיחה הזוגית, שניהל עיתונאי "הארץ" לשעבר על דפי "גלריה" עם אחת ממנסחות החוק למניעת הטרדה מינית, הובילה צעירה נוספת לספר על מה שעשה לה, לטענתה, מי שפגע גם בדניאל ברין. הפעם שביט מכחיש
בשבוע שעבר פורסם בוואלה ברנז'ה על התנגדות ועד עובדי "הארץ" לכוונת החזרה של ארי שביט לעיתון, ובמהלך השבת צצה מולו חזית נוספת בדמות שתי עדויות חדשות על הטרדה לכאורה מצדו. שביט: "לא היו לי שום כוונות לא ראויות". ואיך הגיבו ב"הארץ" הרשמי לדברים?
פרסום ראשון: בראיון מקיף שנתן שביט ל"ג'רוזלם פוסט" הוא רמז על רצונו ב"תיקון", אך לוואלה ברנז'ה נודע כי בוועד עיתונאי "הארץ" לא מתכוונים לשבת בשקט, והיום צפויים נציגיו לשבת עם ההנהלה ולהבהיר שחזרה של שביט לכתיבה בעיתון אינה מקובלת עליהם
העיתונאי המתפטר ארי שביט הוא איש התקשורת המדובר של השבוע כך עולה ממדד השיח של וואלה ברנז'ה. על רקע מותה של יעל זאבי וחשיפת פרשת בנק הפועלים - אילנה דיין זוכה ללא מעט תגובות לא ממש מעודדות
בצל פרשת ההטרדה המינית של דניאל ברין ועדות נוספת נגדו, הודיע שביט על הפסקת עבודתו בעיתון "הארץ" ובערוץ 10. שביט: "אני מתבייש על הטעויות הקשות שעשיתי". ברין: "החלטתו לעשות חשבון נפש ראויה להערצה"
הח"כ לשעבר, שפרש מהכנסת בשל טענות על הטרדות מיניות, טען כי חברת הכנסת הייתה עוד פחות מוסרית מהעיתונאי ארי שביט שעיתונאית אמריקאית טענה שהטריד אותה. "ניהלת רומן עם גבר נשוי", כתב
בסופ"ש פרסם הלל שוקן - אחיו של עמוס, ובעל מניות ב"הארץ" פוסט שעורר סערה: "עד לסיפור ארי שביט לא ידענו מי זאת דניאל ברין. גם צ'זיק רוצה. למה שרק דניאל תתפרסם? לא פייר". הגולשים בתגובה: "האשמת הקורבן היא מעשה מכוער וסקסיסטי"
"הארץ": "מתנגדים בכל תוקף להטרדות מיניות ורואים בהן התנהגות פסולה שיש לעקור מהשורש". במאמר נוסף שפרסמה ב"ג'ואיש ג'ורנל" התייחסה העיתונאית דניאל ברין להתנצלות שביט: "אבסורד, הייתי קורבן"
פרשת ההטרדה המינית ממשיכה להדהד, למרות שארי שביט לא עובד מתוך בית העיתון אלא מגיע אחת לכמה ימים למערכת. בתא העיתונאיות אומרים לוואלה ברנז'ה: "ההתנצלות המהירה אינה משקפת לקיחת אחריות על הסיטואציה"
עיתונאית אמריקאית יהודייה בשם אביטל צ'יזיק צייצה בחשבון הטוויטר שלה כי מקרה זהה לארוע שפרסמה השבוע דניאל ברין - שטוענת כי הוטרדה בידי עיתונאי "הארץ" ארי שביט - קרה לה עם איש תקשורת אחר
העיתונאי הגיב הערב על ההאשמות בהטרדה מינית באתר העיתון בו הוא עובד - "הארץ": "לא התכוונתי לעשות דבר שאינו מקובל על גברת ברין ובוודאי שלא הייתה לי כל כוונה לגרום לה לתחושת אי נוחות או לפגוע ברגשותיה. מתנצל מעומק לבי"
לאחר פרישת בן כספית, ימלא ארי שביט את תפקיד הפרשן הפוליטי בפאנל התוכנית של ערוץ 10. שביט שימש בפאנל הפרשנים של חסון גם כשהגישה את "יומן" - תוכנית סיכום השבוע של ערוץ 1
סלינו על כתפנו ראשנו עטורים, וואלה! ברנז'ה באה ומביאה - ציטוטים. מפליטות פה מוזרות דרך טעויות אלמותיות ועד רעיונות הזויים: ליקטנו עבורכם אמרות ממיטב הפרשנים ובעלי טורים, טריים כמו שיבולים מן השדה. התוכלו לזהות מי אמר מה? הך בתוף, ובואו נראה
רשת הכבלים האמריקאית HBO מפיקה בימים אלה סרט דוקומנטרי המבוסס על רב המכר "My Promised Land" מאת העיתונאי ארי שביט. קטעים ראשונים ממנו יוקרנו בכנס INTV של הזכיינית קשת שייערך בירושלים בעוד שבועיים בנוכחות יו"ר הרשת
שיחה בין מגיש "מה בוער" עם עיתונאי "הארץ" הפכה להתנצחות אישית. שביט: "האכילו אתכם, הפכו את התקשורת לסוכנת". ברקאי: "על כל דוגמא שתביא לי, אביא לך עשר מהעיתון שלך"
יו"ר קדימה לשעבר מככבת בידיעה בעיתון מצרי, שמבוססת על ציטוטים שהוצאו מהקשרם מראיונות עבר. בין השאר, נכתב כי הודתה שקיימה יחסי מין עם ערבים תמורת "ויתורים מדיניים"
ביום חמישי פרסם ארי שביט מאמר ובו רמז לכך שעורך הארץ בעבר, דיוויד לנדאו, מנע ממנו פרסום מאמרי ביקורת על אולמרט. שוחט משיבה לו: "מאמרך האחרון מעיד על הפקרות עיתונאית"
עיתונאים רבים תוקפים את החלטת ידיעות אחרונות לפטר את העיתונאי הוותיק יגאל סרנה. דורון צברי: "זו החלטה מפחידה ומזעזעת"
עיתונאי הארץ חתם על הסכם להוצאת ספר באנגלית על הסכסוך הישראלי - פלסטיני עם חברת ההוצאה הגדולה בעולם Random House
"שוק התקשורת הישראלי נמצא במצב של כשל שוק" כותב ארי שביט. הפתרון לדבריו הוא התערבות ממלכתית. "כפי שהממשל האמריקאי הציל הבנקים על הממשל הישראלי להציל העיתונים"
הארץ מסכם את העשור הראשון של שנות ה-2000, אבל מעריב וידיעות תקועים חזק בניינטיז. עמית הרמן לא רגיל לקרוא עיתונים בדו מימד