חמוץ מתוק: תבשיל אינגרי עיראקי
שכבות של בצל מטוגן, חצילים, קציצות ועגבניות מרכיבות את הגירסה העיראקית למוסקה - הבשלנית העיראקית אתי זיו מלמדת להכין תבשיל אינגרי לקראת שובה של הסערה
שכבות של בצל מטוגן, חצילים, קציצות ועגבניות מרכיבות את הגירסה העיראקית למוסקה - הבשלנית העיראקית אתי זיו מלמדת להכין תבשיל אינגרי לקראת שובה של הסערה
הטעם החמוץ מתוק שהעיראקים כל כך אוהבים מגיע אל המדור העיראקי השבועי ומשתרבב בתור אינגרי - תבשיל בשר וחצילים