אחת המסעדות הכי טובות בישראל מגיעה למשתה בשר יחיד בתל אביב. בהצלחה
פופ-אפים מסקרנים, תפריטים חדשים ובשורה כשרה: החדשות הטעימות של ישראל
פופ-אפים מסקרנים, תפריטים חדשים ובשורה כשרה: החדשות הטעימות של ישראל
ההוא עם השיער הכתום, ההוא עם השיער הסגול וכל מה שביניהם: 41 דקות של מונולוג התפוצצו על הבר, ואנחנו רק שמרנו על מכשיר ההקלטה בחיים
ביקור חוזר במסעדת אואזיס ממחיש שבניגוד גמור לכל מה שקורה בסצינת המסעדנות התל אביבית, רימה אולברה ממשיכה בשלה ומתרחקת מהאוכל התל אביבי הגנרי כמו מאש
במסעדת אואזיס החדשה פוגש אבי אפרתי באוכל טוב ומעניין עם שאר רוח שמספק אלטרנטיבה ראויה לאוסף הקלישאות הבנאלי והחבוט שמוגש בתשע מעשר מסעדות בישראל
מאחורי כל שף מצליח עומדת בת זוג שמעניקה לו את השקט והיציבות לעבוד לילות כימים. סיפורן של ארבע בנות זוג של שפים ובן זוג אחד, שחושפים את המאבקים והסודות לזוגיות מוצלחת, בעוד המטבח נושף בעורפם
מסעדת אואזיס עברה למשכנה החדש וחגגה את האירוע במסיבת פתיחה סוערת. השפית רימה אוליברה מצהירה: "יש לנו חוזה במקום החדש ל-20 שנה"
אסייתי, חדשני ובועט. השפית רימה אולברה ממסעדת אואזיס מכניסה את אסיה לראש השנה ויוצרת ארוחה יוצאת דופן
עם מנות קטנות ולא מעניינות שלא השאירו כל חותם, הגיע אבי אפרתי לאואזיס בתל אביב כדי להבין שמישהו פה צריך להגיד שהמלך הוא עירום
רימה אולברה פותחת השבוע את מסעדת אואזיס בתל אביב, ובדרך מעבירה גם ביקרות על תרבות השפים התל אביבית
חושבים שאתם מכירים את כל המסעדות והארוחות שיש לעולם הקולינרי הישראלי להציע? הכירו את המנות הסודיות והארועים הנעלמים