אבי מפרגן: סוד השניצל המושלם
אבי ביטון בחר את המתכון המנצח שלו מהשנה החולפת: הביקור במסעדת קישן באזור השרון יצרה את המתכון הבא שפורט את כל הצעדים להכנת השניצל המושלם
אבי ביטון בחר את המתכון המנצח שלו מהשנה החולפת: הביקור במסעדת קישן באזור השרון יצרה את המתכון הבא שפורט את כל הצעדים להכנת השניצל המושלם
בעלי פיצה שבתאי ממשיכים בכיבוש הקולינרי של השרון בלוקיישנים לא צפויים. הפעם מדובר בבר- מסעדה חדש שנקרא קישן בקיבוץ גבעת חיים איחוד, שיציע שפע אלכוהול ומנות בסגנון גרמני