פפנאש, סופגניה רומנית שלא צריכה את חנוכה
פושה צ'רנוב עלתה לארץ מרומניה בגיל 22, וניגשה לשלב האודישנים של מאסטר שף עם מתכון מנצח לקינוח המסורתי המושחת. התוצאה: מסך שבור, שופטים מכורים וקרייב למתכון כמובן
פושה צ'רנוב עלתה לארץ מרומניה בגיל 22, וניגשה לשלב האודישנים של מאסטר שף עם מתכון מנצח לקינוח המסורתי המושחת. התוצאה: מסך שבור, שופטים מכורים וקרייב למתכון כמובן
הסוד של פפנאש אמיתי טמון בגבינה שמשתלבת בתוך הבצק. פה מימי נאמן שייך מביאה לנו את הגרסה שלה
אם השנה אתם במצב רוח לגוון את הסופגניות למה לא לנסות את הפפנאש? את הסופגנייה הרומנית מטגנים גם כן בשמן עמוק, רק בלי להתעסק עם שמרים. השף עמוס שיאון ממסעדת הלנה בנמל מסביר איך עושים את זה נכון
המקום הכי שמח בתל אביב: הביקור של אבי ביטון בפלאפל גבאי, כולל הרצאה קצרה על המטוגנים של חנוכה, נתן לו חשק להכין את הסופגניות שהוא הכי אוהב - סופגניות גבינה רומניות בלי התפחה ובלי שמרים