דה מאמאז אנד דה פפנאש
אם השנה אתם במצב רוח לגוון את הסופגניות למה לא לנסות את הפפנאש? את הסופגנייה הרומנית מטגנים גם כן בשמן עמוק, רק בלי להתעסק עם שמרים. השף עמוס שיאון ממסעדת הלנה בנמל מסביר איך עושים את זה נכון
אם השנה אתם במצב רוח לגוון את הסופגניות למה לא לנסות את הפפנאש? את הסופגנייה הרומנית מטגנים גם כן בשמן עמוק, רק בלי להתעסק עם שמרים. השף עמוס שיאון ממסעדת הלנה בנמל מסביר איך עושים את זה נכון
המקום הכי שמח בתל אביב: הביקור של אבי ביטון בפלאפל גבאי, כולל הרצאה קצרה על המטוגנים של חנוכה, נתן לו חשק להכין את הסופגניות שהוא הכי אוהב - סופגניות גבינה רומניות בלי התפחה ובלי שמרים
בשיתוף שמן עץ הזית