פפנאש רומנית אמיתית
אם השנה אתם במצב רוח לגוון את הסופגניות של חנוכה, מצאנו לכם קינוח מעולה
אם השנה אתם במצב רוח לגוון את הסופגניות של חנוכה, מצאנו לכם קינוח מעולה
פושה צ'רנוב עלתה לארץ מרומניה בגיל 22, וניגשה לשלב האודישנים של מאסטר שף עם מתכון מנצח לקינוח המסורתי המושחת. התוצאה: מסך שבור, שופטים מכורים וקרייב למתכון כמובן
הסוד של פפנאש אמיתי טמון בגבינה שמשתלבת בתוך הבצק. פה מימי נאמן שייך מביאה לנו את הגרסה שלה
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
המקום הכי שמח בתל אביב: הביקור של אבי ביטון בפלאפל גבאי, כולל הרצאה קצרה על המטוגנים של חנוכה, נתן לו חשק להכין את הסופגניות שהוא הכי אוהב - סופגניות גבינה רומניות בלי התפחה ובלי שמרים