הגל השקטהגדרת ישובים להתרעהכל הישוביםהגדר ישובים להתרעה : +שמורהגדרת צליל התרעהצליל רגילצליל צבע אדוםללא צלילשמור
אוהדי בית"ר ירושלים מקללים את שחקני בני סכנין (צילום: אופיר סער, מערכת וואלה! NEWS) בני סכנין תבקש להעמיד את בית"ר לדין, צפו: חלאיילה ירק לעבר אוהדי בית"ר?
שחקני בני סכנין חוגגים (צילום: אדריאן הרבשטיין) עלי עוסמאן: "קפילוטו דחף לי אצבע לתחת וקרא לי 'ערבי מסריח'"
תקציר: מכבי תל אביב - בני סכנין 0:1 (צילום: one) בני סכנין: עוסמאן בספק לבית"ר, חלאיילה וז'אורז'יניו יחזרו להרכב
תקציר: מכבי פתח תקוה - בני סכנין (צילום: one) בני סכנין: "זה היה המשחק הכי גרוע שלנו, צריך לשכוח ממנו"
עלי עוסמאן ושחקני מכבי חיפה יורדים מאוכזבים (צילום: אדריאן הרבשטיין) בני סכנין: שלומי דורה סילק את עלי עוסמאן מהאימון
שחקן בני סכנין, ג'ואל דמאו (צילום: אדריאן הרבשטיין) בני סכנין: חילוקי דיעות בנוגע לשחרור דמאו למכבי חיפה
עלי עוסמאן ושחקני מכבי חיפה יורדים מאוכזבים (צילום: אדריאן הרבשטיין) בני סכנין: עלי עוסמאן עדיין לא עבר בבקרת התקציבים
עלי עוסמאן שחקן מכבי חיפה (ימין) מול הפועל נצרת עילית (צילום: אדריאן הרבשטיין) בני סכנין: סוכמה שאילתם של כליבאת ועוסמאן
ראובן עטר מאמן מכבי חיפה (שני מימין) (צילום: ראובן כהן, מכבי חיפה) עטר: "אני רואה את האכזבה על פניכם. מעכשיו דף חדש"
רוברטו קולאוטי שחקן מכבי תל אביב מול אורי שטרית שחקן בני סכנין (צילום: דרור עינב) מי כבש את השער היפה של המחזור השישי בליגת העל?
יניב קטן שחקן מכבי חיפה (אמצע) עם מוחמד גדיר, תמיר כהן, אלישע לוי (צילום: קובי אליהו) מכבי חיפה: "יניב קטן כעס גם בגלל שנכנס כמחליף שני"
עלי עוסמאן, מכבי חיפה, מול דיאן מזגה, מאריבור (צילום: ברני ארדוב) מכבי חיפה: עוסמאן, טואטחה וגדיר אמורים לצום במאריבור
עלי עוסמאן שחקן מכבי חיפה (ימין) (צילום: האתר הרשמי של מכבי חיפה, אתר רשמי) מכבי חיפה: אייל משומר לספסל, יניב קטן יחזור לפלייאוף?
מאמן מכבי חיפה אלישע לוי חוגג אחרי ניצחון קבוצתו (צילום: ברני ארדוב) אוהדי מכבי ת"א לשחקנים: "מכרתם את המשחק"
עלי עותמאן שחקן מכבי חיפה עוצר את מאורו קמוראנסי שחקן יובנטוס (צילום: ברני ארדוב) עותמאן תורגל במקום מסיללה בהרכב חיפה
גוסטבו בוקולי שחקן מכבי חיפה במהלך הטיסה לטורינו (צילום: ראובן כהן, מכבי חיפה) בוקולי: "אם ננצח, נגיד שגברנו על יובנטוס הגדולה"
מאמן מכבי חיפה אלישע לוי עם טיאגו דוטרה, עלי עותמאן, אייל שטרכמן (צילום: איתי חסיד) אלישע לוי: "לא רצינו לפגוע במרקם החברתי"
אייל משומר שחקן מכבי חיפה חוגג שער (צילום: ברני ארדוב, ברני ארדוב) משומר יקבל קרדיט למרות הצטרפות עותמאן
עלי עותמאן (מימין), בני סכנין, לצד אחמד קסום (צילום: איתי חסיד) "אין סיכוי שעותמאן יעבור לפחות עד ינואר"
אורי שטרית שחקן מכבי תל אביב נלחם על הכדור מול עלי עותמאן שחקן בני סכנין (צילום: ברני ארדוב) עותמאן חתם על חוזה חדש בסכנין
עלי עותמאן שחקן בני סכנין מקדים את תמבינקוסי פנטאני שחקן מכבי חיפה (צילום: איתי חסיד) "זו תהיה טעות לדחות את מכבי חיפה והפועל תל אביב"