אשה למטבח?
גם ככה מסעדנות היא עסק מטורף ומסוכן כלכלית. אז להיות אשה מסעדנית זה בכלל גובל בהתאבדות. לרגל יום האשה שוחחנו עם שפיות ומסעדניות. "כולם מנסים לעבוד עלייך", אומרת אחת מהן
גם ככה מסעדנות היא עסק מטורף ומסוכן כלכלית. אז להיות אשה מסעדנית זה בכלל גובל בהתאבדות. לרגל יום האשה שוחחנו עם שפיות ומסעדניות. "כולם מנסים לעבוד עלייך", אומרת אחת מהן
חם, מזמין ומקסים בסולה החדשה ביפו, המסעדה האיטלקית של השפית מיכל ברמן. אבי אפרתי התרשם עמוקות מיפי המקום ומביצועי הפסטה, אך התאכזב מהחוויה הכללית המזגזגת