נייר כסף בבישולים יכול להיות מסוכן עבור סוג המזון הזה
רבים מאיתנו משתמשים בנייר כסף באופן יומיומי בבישול ואפייה. אלא שמחקרים מראים שמזונות מסוימים עלולים לספוג ממנו כמות אלומיניום גבוהה מדי שעלולה לסכן את הבריאות
רבים מאיתנו משתמשים בנייר כסף באופן יומיומי בבישול ואפייה. אלא שמחקרים מראים שמזונות מסוימים עלולים לספוג ממנו כמות אלומיניום גבוהה מדי שעלולה לסכן את הבריאות
מומחה אוכל העלה סרטון שבו הוא חשף: לרדיד אלומיניום יש שני צדדדים ולכל אחד יש תכלית אחרת לגמרי - ולא סתם הצבע שלהם שונה. צפו ולימדו
משתמשים בנייר אלומיניום ומתעצבנים שהוא זז ממקומו? מסתבר שעל הזמן הזה התחבא פיצ'ר בחבילת הקרטון שלו שנועד בדיוק כדי למנוע את המצבים האלו. צפו ותהיו בהלם
מוצר שנמצא כמעט בכל ארון מטבח מתגלה ככזה שעוזר מאוד לפעולת הגיהוץ ואפילו חוסך מכם לגהץ את הבגד משני צידיו. רוצים לדעת מה הטריק? פרטים בפנים
למי אין במגירה במטבח נייר אלומיניום? הוא תמיד זמין לעזור לנו באפייה, או בעיטוף שאריות או כריכים לעבודה, אלא ששף בתוכנית טלוויזיה הדהים את הצופים וגילה שאנחנו כולנו משתמשים בנייר הפשוט בצורה לא נכונה
עיטוף מזון בנייר אלומיניום ובישולו בתנור היא טכניקת בישול נפוצה ופשוטה. אולם, מחקר חדש מגלה שהיא גורמת לזליגה של אלומיניום לתוך המזון בכמויות העולות על הרף המומלץ. הסיכון עולה כאשר האוכל מתובל