ממשיכים לנסות: מסעדה מולקולרית חדשה
במקומה של מסעדת ושתי ביפו תיפתח N-7. השפים הירושלמים שחר דבח וגיא בן סימון חברו לשפית הצעירה מרב דוידסון, ויחד יפעילו מקום שהם מגדירים כ"מטבח פרוגרסיבי"
במקומה של מסעדת ושתי ביפו תיפתח N-7. השפים הירושלמים שחר דבח וגיא בן סימון חברו לשפית הצעירה מרב דוידסון, ויחד יפעילו מקום שהם מגדירים כ"מטבח פרוגרסיבי"
הבישול המולקולרי יוצא מחזקתם של המגה שפים ויורד אל העם: סמוך לשוק מחנה יהודה תיפתח בעוד שבועיים החנות המולקולרית הראשונה בארץ, ובה מוצרים, סדנאות, סרטונים, ואפילו מעבדה צמודה