זיגל הגדול: קונספט מופרך במיוחד
אבי אפרתי מבקר בזיגל הגדול ביפו, מוצא חלל ואוכל לא מושקעים במפגיע, וסובל מארוחה מאכזבת. אם רק המחיר היה קצת יותר עממי, ייתכן שהאכזבה היתה מהדהדת פחות
אבי אפרתי מבקר בזיגל הגדול ביפו, מוצא חלל ואוכל לא מושקעים במפגיע, וסובל מארוחה מאכזבת. אם רק המחיר היה קצת יותר עממי, ייתכן שהאכזבה היתה מהדהדת פחות
השף אריאל כהן סגר את פויקה הדרום אפריקאית. במקומה פתח, יחד עם שותף, מסעדה שתספר את סיפור הפיוז'ן של הקולינריה היפואית: אוכל ערבי, בולגרי, רומני, פולני ומרוקאי