טוטומה: מזללה בראש אחר
טוטומה של דליה אלחדף ממאסטר שף היא מזללה כיפית וצוהלת, שמציעה אוכל רחוב מוונצואלה מחוץ לשטאנץ הרגיל. בשביל אריפה טעימה, משקה וקינוח, בהחלט שווה לקפוץ לכאן
טוטומה של דליה אלחדף ממאסטר שף היא מזללה כיפית וצוהלת, שמציעה אוכל רחוב מוונצואלה מחוץ לשטאנץ הרגיל. בשביל אריפה טעימה, משקה וקינוח, בהחלט שווה לקפוץ לכאן
זה דומה לפנקייק וקצת לטוסט ובעיקר טעים בטירוף, ועל הדרך גם כשר לפסח. דליה אלחדף ממסעדת טוטומה עם מתכון לקצ'פה- פנקייק ונצלואני שמנמן עשוי תירס במילוי גבינה חמה נהדרת
טרנד האוכל הלטיני לא עוצר במקסיקו: השפית דליה אלחדף, בוגרת התוכנית מאסטר שף, פותחת מסעדת-רחוב ונצואלית מוקפדת ושמחה בשם טוטומה. מנת הדגל, איך לא, היא האריפה שתוגש עם לא פחות מ-11 מילויים שונים
משתתפת העונה השלישית של מאסטר שף, דליה אלחדף, תיפתח לקראת סוף יולי את מסעדת טוטומה בתל אביב, שתציע אוכל רחוב לטיני תוסס במחירים נגישים