ג'נארו גאטוזו: "אני לא גזען, לא הומופוב ולא סקסיסט"
המאמן שעובר תקופה סוערת: "סילפו דברים שאמרתי. הבריונות ברשת מסוכנת, אני חזק, אבל אנשים אחרים היו קופצים מהחלון"
המאמן שעובר תקופה סוערת: "סילפו דברים שאמרתי. הבריונות ברשת מסוכנת, אני חזק, אבל אנשים אחרים היו קופצים מהחלון"
ההגנה של הבלאנקוס תעבור מתיחת פנים? גם הצרפתי בדרך החוצה, ראמוס דורש שכר של 15 מיליון יורו מהרוסונרי. גאטוזו לא יגיע לטוטנהאם
שחקן העבר האיטלקי, שסיים את דרכו לאחר פספוס הכרטיס לליגת האלופות ביום ראשון, חתם לשנתיים בקבוצה מפירנצה
אורליו דה לרונטיס רתח אחרי ההפסד של נאפולי לגנואה והשמועות על פיטורי המאמן הולכות ומתגברות. בניטס ומצארי מועמדים
לצד שבחים על יכולותו של איברהימוביץ' שממשיך לשבור שיאים בגיל 39, מאמן נאפולי ביקר את המרפק ששלח במכוון כביכול לקוליבאלי. במילאן חוששים מהפציעה שלו: "צריך להמתין כמה ימים"
גאטוזו ראה את שחקני הופכים 1:0 ל-1:2 מול האקסית, אבל קסי איזן בפנדל (71). גנואה מעל הקו האדום, מספרת חגיגית לסמפדוריה
ימים ספורים אחרי מות אחותו, זכה ג'נארו גאטוזו בגביע האיטלקי - התואר הראשון של נאפולי מזה שש שנים. כאשר מונה במקומו של קרלו אנצ'לוטי בדצמבר, נראתה העונה אבודה, אך קשר העבר הססגוני הכניס בה סדר דווקא בזכות הטירוף שלו. פרופיל של מאמן מיוחד
מאמן נאפולי שפע מחמאות ליריבה בשמינית גמר האלופות: "מה שמסי עושה רואים רק בפלייסטיישן". סטיין: "יהיה משחק שקול ומלהיב"
הקבוצה מדרום איטליה ספגה מרגלי ז'רביניו בתוספת הזמן ורשמה משחק ליגה שמיני ברציפות ללא ניצחון. סמפדוריה ניצחה 0:1 בדרבי
על פי הדיווחים, קרלו אנצ'לוטי יעזוב את תפקידו גם אם הקבוצה תעפיל לשמינית גמר ליגת האלופות. דה לאורנטיס יחסוך כסף וימנה את קשר העבר
זעזוע בשורות הרוסונרי: המאמן והמנהל המקצועי שילמו את מחיר העונה המאכזבת. פאולו מאלדיני צפוי לקבל סמכויות נרחבות יותר
ניסה לדקור שחקנים, אכל חילזון חי, התעסק עם זלאטן ושילם ביוקר: לרגל יום הולדתו ה-41 של מאמן מילאן, חזרנו לרגעיו המשוגעים ביותר
מאמן מילאן הגיב למתאו סלביני, שמתח עליו ביקורת לפני ה-1:1 מול לאציו: "אני יכול להחליף אותו גם בלי תעודה". ומה עם זלאטן?
הרוסונרי לא מצליחים להתרומם תחת שחקן העבר ובאיטליה מספרים שההפסד בדרבי פגע מאוד במעמדו. דונאדוני יחזור למילאנלו?
הבלם, שכבש צמד ב-0:4 של יובנטוס על מילאן בגמר הגביע האיטלקי שסידר לגברת הזקנה דאבל רביעי רצוף, התרגש: "הוכחנו מי אנחנו". גאטוזו: "שילמנו על הטעויות שלנו. כואב על האוהדים"
מאמן מילאן בעבר ולה קורוניה בהווה הסביר איך האיטלקי מצליח במקום בו הוא נכשל: "כשאני הייתי היה כאוס ושילמתי על כך. התעסקתי בדברים שלא קשורים לכדורגל. שמח בשביל האוהדים"
ארבעה חודשים לאחר שהגיע במקום מונטלה והצליח לייצב את הספינה הטובעת של הרוסונרי, המאמן חתם על חוזה לשלוש עונות נוספות. גאטוזו: "מקווה להחזיר את הקבוצה לרמות הגבוהות בקרוב"
למרות שהקדנציה של שחקן העבר לא נפתחה בצורה מוצלחת במיוחד, מסימיליאנו מיראבלי לא מאבד תקווה: "בחרנו בו כי הוא יכול להישאר פה עוד זמן רב. הוא חיבר את כולם בצורה יוצאת דופן"
הרוסונרי הודיעו כי השוער שספג ביקורת רבה לאחרונה סובל מפציעה ולא ישחק ברבע גמר הגביע הערב (21:45, שידור בספורט 3). המאמן ג'נארו גאטוזו: "המשחק הזה הוא כמו גמר המונדיאל בשבילנו"
מאמן מילאן לא מוותר למרות עוד הפסד בליגה: "אני הבעיה האחרונה של הקבוצה". גם אינטר הפסידה, ספאלטי: "משוכנע שאנחנו בכיוון הנכון". אינסינייה על עקיפת מראדונה: "עוד לא מעכל"
מאמן מילאן ניסה להסביר את ה-3:0 המבזה בוורונה: "אני חושב שהגול השני יצר את הדרמה הגדולה. קל להגיד שדברים מבחוץ משפיעים עלינו אבל המשכורות מגיעות בזמן ואין בעיה בחדר ההלבשה"
אוהדי מילאן תלו שלט בגנותו של השוער והעליבו אותו במשחק הגביע מול ורונה, מאמנו נחלץ להגנתו בסיום: "הוא ילד בן 18, ברור שהוא מעורער ממה שקרה. אתן לו את כל ההגנה שצריך"
מאמן הרוסונרי לא היה מרוצה אחרי ההפסד 2:0 לרייקה בליגה האירופית: "זה כואב לי. חייבים לשנות כיוון כי כרגע אנחנו לא הולכים לשום מקום. מוכרחים להראות רצון ותשוקה"
שוער בנבנטו הפך לשלישי אי פעם שמבקיע ממשחק פתוח בליגה האיטלקית: "יותר זינוק של שוער מניתור של חלוץ". גאטוזו: "אם היו דוקרים אותי זה היה פחות כואב מהגול הזה". וגם: מיטב הממים
המאמן החדש של הרוסונרי ערך מסיבת עיתונאים ראשונה בתפקידו: "זה ג'וב לא קל. יש הרבה עבודה לעשות". המנכ"ל מרקו פאסונה: "אין לנו שום כוונה לרכוש שחקנים חדשים בחודש ינואר"