פלפלים קלויים כמו שלא טעמתם (או: גמבה מרוקאית מסורתית)
יש פלפל קלוי ויש את הפלפל הקלוי של איילה ג'ני, ואחרי שתכינו אותו כמו בשיטה המסורתית של המאמות המרוקאיות לא תוכלו לחזור אחורה, כי הטעם שמתקבל שונה מכל מה שהכרתם
יש פלפל קלוי ויש את הפלפל הקלוי של איילה ג'ני, ואחרי שתכינו אותו כמו בשיטה המסורתית של המאמות המרוקאיות לא תוכלו לחזור אחורה, כי הטעם שמתקבל שונה מכל מה שהכרתם
לחתוך פלפלים היא משימה לא קשה במיוחד אבל מאוד מלוכלכת. אז קבלו טריק פשוט בעזרתו לא תישארו עם ידיים דביקות, מלא גרגרים בסלט ומשטח עבודה מלוכלך במיוחד
מה ההבדל בין פלפל אדום, צהוב וירוק? איך לאחסן אותם כדי שיישמרו לשבועיים לפחות ומהו הסוג הכי טוב להכנת ממולאים? 10 עובדות שחייבים לדעת לפני שמתחילים לבשל עם פלפלים