עוף בתבנית אחת
רות אוליבר מכינה עוף צלוי שקיבל עיסוי במרינדת תבלינים ומוגש על קוסקוס. ארוחת שישי שלמה על צלחת אחת
רות אוליבר מכינה עוף צלוי שקיבל עיסוי במרינדת תבלינים ומוגש על קוסקוס. ארוחת שישי שלמה על צלחת אחת
איילה ג'ני מכינה בצק יופקה מהמטבח הטורקי, שאותו היא ממלאה בבשר אונטריב מפורק ומגלגלת למאפים ארוכים ופריכים. הילדים שלה קוראים לזה סוכריות בשר, ואנחנו בהחלט יכולים להבין למה, ויש גם כמה קיצורי דרך לתוצאות מהירות
נתי מנשה, השף והבעלים של הוויטרינה בתל אביב, מכין צ'יפס ביתי שלב אחר שלב, נותן קיצור דרך לעצלנים ולא שוכח גם מתכונים לשני מטבלים מעולים
אורלי פלאי מכינה בקלות סלט פסטה עם פטנט - ברוקולי שמזכיר בכלל פסטו. רוצים להוסיף עניין לטעם? מוסיפים לתיבול 2 פילטים של אנשובי
איילה ג'ני כבר חולמת על הסופ"ש ומכינה צלי בשר רך מאוד, עם רוטב עדין ומעט פיקנטי, שתמיד משרה אווירת שבת חגיגית. והטריק? אפשר להתחיל להכין אותו יום-יומיים מראש
אמנם המתכון הזה דורש מעט יותר עבודה, אבל נשבעים שההשקעה שווה כל ביס. קבלו פסטה ביתית במילוי תבשיל ארוך וארומטי של שפונדרה, המוגשת בציר הבשר
ארוחה שלמה בכלי אחד שגם מנצלת שאריות וגם משדרגת מנה יומיומית לחגיגה טעימה, מתוך ספר המתכונים "לבשל עם אהרוניס"
לכל עדה יש את קציצות הירק שלה. אלו שלמדתי להכין מסבתי, יוצאת עיראק, נקראות ערוק. המרכיב העיקרי שבהן הוא תפוחי אדמה מעוכים לפירה, ואת הגוון הירוק הן מקבלות בזכות המון פטרוזיליה
מול הטלוויזיה או כתוספת מבורכת לשולחן השבת. צ'יפס הגזר הזה הוא משהו שעוד לא טעמתם
אחד מהמאכלים האהובים בכל הזמנים על ילדים הוא של פסטה ברוטב בולונז איטלקי. אורלי פלאי מראה כיצד מכינים ראגו בשר מהביל ביין ורוטב עגבניות
קציצות קטנטנות מהמטבח הטורקי שאוכלים מעל ממרח שעועית ותערובת פיקנטית של צנוברים ופלפל חריף. רק אל תשכחו פיתות או חלה
קדירת גולאש עשירה עם תפוחי אדמה, פטריות שיטאקי מיובשות ובצקניות (שפצל'ה) שכל המשפחה תשמח להתקבץ סביבה
דיוויד פרנקל מכין סיר צמחוני של בצלים ממולאים בתרד ושלושה סוגי חיטה, מושחמים בתנור עם יין לבן ושום. מחפשים מתכונים בריאים, מחומרי גלם לא יקרים? זה האחד בשבילכם
דוד שושן במתכון קליל לפסטה לימון נהדרת. מעט מרכיבים, אבל כל אחד מהם הוא שחקן ראשי
אבי ביטון נזכר בילדות שלו, מירב שיינר מגבירה אלגנטיות ושרי אנסקי רוקדת בין מזרח אירופה לים התיכון. ומה המתכון המנצח שלכם?
מנה טבעונית מנצחת של פטריות מוקפצות עם בצל, שום ובהרט אפויות עם טחינה. בוצעים לחם טרי או פיתה לניגוב ומתמוגגים
עם שפע של כדורי בשר קטנטנים וטעימים והמון גבינות איטלקיות, מאפה הפסטה הזה, ישר מהמטבח של טוני סופרנו, הוא בדיוק מה שחלמתם עליו
פרוסות חצילים אפויות בתנור עם רוטב טחינה-שומשום אסייתי הכי טעים שיש. השפית לילך רווה במתכון נהדר וגם טריק לחצילים עסיסיים אפויים
עם כל הכבוד לרוטב העגבניות, כשאנחנו באמת רוצים להתפנק על פסטה, התשובה נמצאת ברוטב השמנת המיתולוגי
דוד שושן במתכון נהדר לניוקי אלה סורנטינה, ניוקי תפוחי אדמה שמכינים מאפס והכול ברוטב עגבניות זריז שנכנס לתנור עם מוצרלה ופרמזן. רוצים לשמוע עוד משהו? הניוקי גם ללא גלוטן
בבסיסה של מנת העראייס עומדת פיתה שהופכת מצע לשלל מילויים שונים. מאיר אדוני מחליף אותה בפיתה דרוזית דקיקה ומוסיף לתוכה מילוי מפתיע
בן בן ברוך ואשתו שירן ילהיטו את גמר "אוטו אוכל VIP" עם קבבוני דג וקרם כרובית שרק וויכוח הקרמיות שלה גרם לנו לרייר
הכרוב הוא חומר גלם שימושי מאוד במטבח הטורקי. לצד ממולאים וסלט כרוב חי, אפשר להכין ממנו גם ארמי דה קול, סלט פשוט ונפלא שמשלב כרוב מבושל ועגבניות
דרך טעימה וקלה לשלב קייל בארוחה. פסטה עם פסטו קייל טעים, ירוק ורענן לארוחת ערב או צהריים
כשחלמון הביצה מתערבב ברוטב הגבינות הסמיך עם התרד, זה הרגע שבו אתם עשויים להתמכר. איילה ג'ני מלמדת להכין שקשוקה תרד וגבינות שהפכה כבר מזמן לקאלט בקרב חבריה ובני משפחתה. לא רק לארוחות בוקר
מתכון שהופך את החיים לקלים ומייצר לכם מרק שעועית בזמן שיא
הדרך הבטוחה להכין עוף עסיסי ומלא טעמים ים-תיכוניים בלי להסתבך. כי אף פעם לא נמאס ממנו, אבל תמיד כיף לגוון עם עוד מתכון מוצלח לאוסף
הוא יעיל במניעה והקלה של מחלות שונות ומשונות ונחשב לפלא של ממש. פיליס גלזר מכינה מהכורכום תבשיל ירקות, לביבות מהירות, ואפילו משקה מחזק
במקום להכין שוב חריימה לשבת, שכבודו במקומו מונח, למה שלא תכינו תבשיל דייגים מנחם ועשיר עם תפוחי אדמה מטוגנים ורוטב על בסיס יין לבן?
תבשיל מושלם לשבת היישר מהמטבח הביתי של השף אביב משה, שמבטיח לכם מנה מנצחת. כנסו למתכון והתכוננו לתשבוחות