בורקס מים טורקי אמיתי
תערובת סודית היא שהופכת את הסו-בורק לכל כך אלוהי - רך מבפנים ממש כמו לזניה, ופריך מבחוץ כמו בורקס. עכשיו סוף סוף יש לנו את המתכון
תערובת סודית היא שהופכת את הסו-בורק לכל כך אלוהי - רך מבפנים ממש כמו לזניה, ופריך מבחוץ כמו בורקס. עכשיו סוף סוף יש לנו את המתכון
איילה ג'ני מכינה בצק יופקה מהמטבח הטורקי, שאותו היא ממלאה בבשר אונטריב מפורק ומגלגלת למאפים ארוכים ופריכים. הילדים שלה קוראים לזה סוכריות בשר, ואנחנו בהחלט יכולים להבין למה, ויש גם כמה קיצורי דרך לתוצאות מהירות
טרנד הארוחות בבתים לא מפסיק לצבור תאוצה - השבוע נפתח בורק, מקום חדש לשף הטלוויזיוני ברק יחזקאלי שמשמש גם כמטבח שף אינטימי וגם כסטודיו