סוכריות בצק יופקה ממולאות אונטריב
איילה ג'ני מכינה בצק יופקה מהמטבח הטורקי, אותו היא ממלאה בבשר אונטריב מפורק ומגלגלת למאפים ארוכים ופריכים. הילדים שלה קוראים לזה סוכריות בשר, ואנחנו בהחלט יכולים להבין למה
איילה ג'ני מכינה בצק יופקה מהמטבח הטורקי, אותו היא ממלאה בבשר אונטריב מפורק ומגלגלת למאפים ארוכים ופריכים. הילדים שלה קוראים לזה סוכריות בשר, ואנחנו בהחלט יכולים להבין למה
ברק יחזקאלי (בורק) מלמד אותנו להכין קרם פרש אמיתי במטבח הביתי. מלא טעם בכלום עבודה
בשיתוף שטראוסטרנד הארוחות בבתים לא מפסיק לצבור תאוצה - השבוע נפתח בורק, מקום חדש לשף הטלוויזיוני ברק יחזקאלי שמשמש גם כמטבח שף אינטימי וגם כסטודיו