לא רק עם כיפה
אנג'ליקה הכשרה והירושלמית, שילוב קשה לכל הדיעות, הצליחה להפתיע את אבי אפרתי ואפילו להתעלות על מקבילותיה בתל אביב
אנג'ליקה הכשרה והירושלמית, שילוב קשה לכל הדיעות, הצליחה להפתיע את אבי אפרתי ואפילו להתעלות על מקבילותיה בתל אביב
חם בבירה, אבל לפחות טעים: ספיישלים קיציים בחצר ובסקאלה, ביסטרו חדש ומפונפן במתחם הרכבת ובית קפה טרי בממילא
עוד מסעדה כשרה נפתחה בירושלים, במבנה של מלון מונטיפיורי. הבעלים אופטימים: אנחנו מכוונים לכולם, האוכל פה לא נופל ברמתו משום מסעדה אחרת בארץ