לחמניות ממולאות קבנוס של בת חן דיאמנט
לחמניות רכות ממולאות הן פינוק מושלם תמיד, במיוחד כשמתחיל להתקרר. מאסטרית הבצקים בת חן דיאמנט מלמדת איך עושים את זה נכון ובוחרת במילוי מפתיע של בצל וכרישה מטוגנים עם קבנוס, שמוסיף להן ניחוח חורפי משגע
לחמניות רכות ממולאות הן פינוק מושלם תמיד, במיוחד כשמתחיל להתקרר. מאסטרית הבצקים בת חן דיאמנט מלמדת איך עושים את זה נכון ובוחרת במילוי מפתיע של בצל וכרישה מטוגנים עם קבנוס, שמוסיף להן ניחוח חורפי משגע
לארוחה זריזה וטעימה אין פשוט מקערת פסטה, עמוסה בכל טוב. רק אל תתקבעו על הרוטב המסורתי - קבלו רעיון לפטנט משגע שיגרום לטעמי הפסטה לנסוק
השף אבי ביטון ממשיך לפרגן, ואחרי שטעם את מנת הפסטה הטריה והמרגז של גיא גמזו ממסעדת אריא, הוא מכין ספגטי מנחם עם כבדים, קבנוס, צ'ילי ובזיליקום