ניוקי ברוטב עגבניות עם מוצרלה נמתחת ופרמזן
דוד שושן במתכון נהדר לניוקי אלה סורנטינה, ניוקי תפוחי אדמה שמכינים מאפס והכול ברוטב עגבניות זריז שנכנס לתנור עם מוצרלה ופרמזן. רוצים לשמוע עוד משהו? הניוקי גם ללא גלוטן
דוד שושן במתכון נהדר לניוקי אלה סורנטינה, ניוקי תפוחי אדמה שמכינים מאפס והכול ברוטב עגבניות זריז שנכנס לתנור עם מוצרלה ופרמזן. רוצים לשמוע עוד משהו? הניוקי גם ללא גלוטן
ברגע שמבינים את הטריק, הכי קל להכין מאפה תרד גבינה בצורת שושנים או שבלולים ולתת לבית להתמלא בריח מטריף של אפיה וגבינות
אין ולא תהיה פיצה טעימה יותר מזו שאתם מכינים לבד בבית לפי טעמכם האישי. אז הנה כמה טיפים שיעזרו לכם לחסוך כסף ולשפר טעם
שגב משה במתכון למעין סלט פטנט שמוכן מלחמניה קלויה, עגבניות וכדורי מוצרלה, סלט שמכינים מהר מהר ונהנים מכל ביס
יש גירסת בתי קפה, יש וריאציה ממושלנת, אבל האמת היא שהקערה הזאת טובה בכל סיטואציה
מתכון לחטא האולטימטיבי - לחם נתלש בסגנון איטלקי מפוצץ גבינות, שום ושמן זית
היא אמנם נראית חגיגית ומרשימה, אבל אתם ממש לא חייבים להתאפק עם מנת הפסטה הזו של תמרה וישראל אהרוני עד שבועות. היא טעימה בצורה בלתי רגילה, לא דורשת יותר הכנה מכל פסטה אחרת והיא תהיה מושלמת לארוחת הערב הקרובה
הוא חובה על שולחן החג בשבועות, אבל האמת שהוא פשוט מושלם גם כארוחה קלילה באמצע השבוע ואפילו קל לארוז אותו ולקחת לעבודה או סתם לפיקניק על שפת הים
תוספת קטנה וייחודית תשדרג את הפיצה האהובה, ואפשר לשים את הרוטב גם מעל פסטה
בלי פחמימות, בלי גלוטן ובכלל בלי לחם - בשביל הטוסט הזה תצטרכו רק טונה, ביצה, גבינה וטוסטר. מתכון גאוני לטוסט פשוט וקל שמכינים בכמה דקות. מישהו עדיין מתלבט מה לאכול היום לארוחת הערב?
יש גירסת בתי קפה, יש וריאציה ממושלנת, אבל האמת היא שהקערה הזאת טובה בכל סיטואציה
מתכון קליל וכיפי לאורז מוקרם עם תירס שילדים אוהבים, מחמישה מרכיבים פשוטים שיש בכל בית (ויש גם אפשרות לשדרוגים נוספים)
פסטה נהדרת, פסטו בזיליקום, עגבניות שרי צלויות בתנור וכדורי מוצרלה. כך נראה סלט הפסטה המושקע והמעולה של אפרת ליכטנשטט ולנו יש את כל שלבי ההכנה בשבילכם
מירב שיינר-דנצ'נקו מסדרת אותנו עם נשנוש כיפי, קליל ופשוט לשבועות של חיתוכיות ברוקולי עם מוצרלה ופרמז'ן, והן אפילו ללא סוכר או גלוטן, חובה בכל בית
בהרבה מקומות ברחבי הארץ, חרדל בר, חוביזות ותרד בר מכסים בעונה זו את האדמה הלחה. בשידוך עם בצל מטוגן וגבינת מוצרלה הוא הופך למילוי מלוח מושלם בתוך מאפה שמרים
צמות מוצרלה, גבינות ריקוטה, ג'יבן עיראקי וצפתית, אלה רק חלק מהגבינות שמייצרים בחוות הבופאלו היחידה בארץ במושב ביצרון. ביקור באיטליה הקטנה של השפלה
השף הלל תווקולי ממסעדת פאסטל צולה נתחים של דלעת, מערבב עם קרעי מוצרלה, אפונת שלג וסירופ דבש עם זרעי כוסברה ויוצר סלט צבעוני במרקמים שונים שנעים לנגוס בפה וכיף להגיש
תשכחו מטחינה או מיונז: לאיטלקים יש דרך משלהם לתת כבוד לחציל. קבלו מתכון שעושה הרבה רושם במעט מאמץ
אפשר לקרוא להם קציצות או לביבות או נגיסונים. אורלי פלאי מכינה נשנושים כיפיים לשבועות, ולכל השנה, שקשה מאוד להפסיק לאכול
השף ניר ויימן ממסעדת מל ומישל בת"א עוזר לכם לתכנן ארוחת שבועות מפילה עם פתיח של מטבל מוצרלה, לזניה פתוחה, דג בתנור וקינוח של פודינג אורז מתוק עם דובדבנים
חג הגבינות כבר נושף בעורפנו, וזה הזמן ללמוד על כמה מהשחקניות החשובות בשוק. גיום שנזי ממעדניית באשר ברעננה מספר על מוצרלה, פרמזן, גרויר, רוקפור וברינזה כחול לבן
החלק הקשה במתכון שלפניכם הוא להשיג תאנים בשרניות, מוצרלה בופאלו ובלסמי איכותי. האמת, לא כזה מסובך