פסע מפסח: הלבנים הנכונים
זיו לנצ'נר פתח חמישה בקבוקים כדי לספר מה כל אחד מהם עשה לו, ואיך תשלבו אותם בארוחת החג שלכם
זיו לנצ'נר פתח חמישה בקבוקים כדי לספר מה כל אחד מהם עשה לו, ואיך תשלבו אותם בארוחת החג שלכם
קלילים וידידותיים, מינרליים ופריכים, אלגנטיים ומורכבים? מירה איתן ממליצה על עשרים יינות ישראלים, שתשמחו להעלות על שולחן החג שלכם
לא מעט לבטים מלווים את חגיגות פורים השנה: בין אם אתם שותים כדי לזכור, בין אם אתם שותים כדי לשכוח, בין אם אתם שותים כדי לבכות ובין אם אתם שותים כדי לשמוח. התכנסנו לתכנית פורים שמוטב לא לראות על בטן ריקה
אם עוד אין לכם תוכניות לשישי, יש לנו אחת מצוינת בשבילכם. אם כבר יש לכם תוכניות, נסו לדחות אותן, כי מדובר באירוע שלא תרצו להחמיץ
הנה כל מה שנדרש כדי לחגוג בבית: בקבוק מסדרת יינות חדשה ומרתקת, של יקב רקנאטי, וויסקי "יפני" של גלנמורנג'י, קוקטיילים חמים שאפשר להכין בקלות, אפילו אם אתם לא מיקסולוגים כמו ריי, והשף שלנו עם בורקס שספג באהבה את האלכוהול שלגמנו. אל תצפו על בטן ריקה!
היינות בסדרת 'כרם אודם' של יקב רקנאטי, שמים במרכז את חלקות הכרם ואת המאפיינים הייחודיים של כל אחת מהן. חוץ מזה הם גם מאוד טעימים
הפעם האחרונה שבה כינסנו את חבורת "סנהדרינק" לצילומים, הייתה אי שם בין יום הכיפורים לסוכות. מאז, כמו שבטח שמתם לב, השתנו כמה דברים... השבוע זה קרה שוב: נפגשנו במטרה להמשיך - לשתות בשביל לבכות, לשתות בשביל לשמוח, לשתות כדי לזכור, לשתות כדי לשכוח
טליה לוין יוצאת להתרעננות מול הנופים של עמק יזרעאל. וחושפת את השיטה שלה להתמודד עם המחירים הבלתי נסבלים של יין בכוסות
יותר מ-35 יקבים ומזקקות של מילואמניקים, ויקבים שנפגעו עקב המצב, יתארחו ביריד יין בדיזנגוף סנטר, תל-אביב. אחרי ששוחחנו עם היזם, יש לנו רק שתי מילים לומר לכם: בואו לפרגן!
לאחר חודשיים בהם היא נמנעה ממקומות הומי אדם, טליה לוין יצאה לאירוע טעימות יין והצליחה למצוא נחמה
ג'ין כנעני, בר יין כפר-סבאי ויין חורפי. המלצות שתייה לסוף השבוע
יינות ישראלים, התמודדו מול אלפי יינות מרחבי העולם בטעימה השנתית של מגזין היין המוערך וזכו בציונים מרשימים
יקב רקנאטי הממוקם בישוב דלתון, עמד לחנוך מרכז מבקרים חדש ומפואר. אבל אז הגיעה השבת השחורה והפעילות השתנתה מקצה אל קצה עם ירידה של 50% בכח האדם, ואי בהירות לגבי העתיד. למרות זאת, ביקב נשארים אופטימיים
טליה לוין פונתה מביתה שנפגע מטיל וגילתה בר יין מעולה ממש מול דירת המפלט הזמנית שלה. עכשיו יש לה איפה לשבת שם עם הלפטופ ולכתוב על יינות ישראלים
יקבים במטה יהודה, החלו לפתוח מחדש את מרכזי המבקרים שלהם, יקבים בצפון פועלים במתכונת חירום. ענף היין הישראלי נאבק על השגרה, והוא זקוק בעיקר לכוח הקניה שלכם
טליה לוין שניצלה מפגיעה ישירה של טיל, חושבת שאם כבר לשתות עכשיו, אז רק יינות משלנו
אסנת גואטה עם המלצות אלכוהוליות שיעזרו לכם להתגבר על העובדה שאחרי החגים זה בשבוע הבא
#גמאני_מרימה_כוס_לַחַיִּים: יקב רקנאטי מצטרף גם השנה לתמיכה בנשים המתמודדות עם סרטן השד ויוצא ביוזמה ותרומה להעלאת המודעות לאבחון מוקדם של המחלה
שלחנו את ניר קיפניס ליקב רקנאטי, כדי לבדוק מקרוב את מרכז המבקרים החדש בגליל. מה הוא חשב על יינות היקב ומה לגבי האוכל? התשובות בכתבה
משפחת סנהדרינק התכנסה לטעימה מצולמת של יינות, קוקטיילים ומנות חגיגיות של השפית מאיה דרין. ככה מתחילים שנה טובה
רק לא קברנה סוביניון! שבעה עשר יינות ישראלים שיוסיפו עוד קצת פלפל לארוחת החג שלכם
מירה איתן חותמת על חמישה עשר יינות יינות רוזה איכותיים ומעניינים שהיא תשמח שילוו את ארוחת החג שלה. לכם נשאר רק לבחור את אלו שהכי מתאימים לכם
טליה לווין מסמנת את המרסלאן כדבר האדום הבא שיכבוש את בלייני תל-אביב. וממליצה על ארבעה יינות מרסלאן מקומיים
הדרך הבטוחה למצוא שולחן באחד המקומות הכי חמים בעיר, היין שהכי כדאי לקחת לפיקניק והבירה שתזכיר לכם את האוקטוברפסט. המלצות לוהטות לסופשבוע נוזלי
אסנת גואטה מסדרת לכם את הסופ"ש עם מדור המלצות עמוס במיוחד: יקב בשישי, בראנץ' בשבת ובין לבין, עוד כמה דברים טובים לשתות
טליה לוין חגגה יום הולדת עם כמה חברים טובים וכמה בקבוקי יין טובים. החברים ביקשו להישאר בעילום שם, את היינות אתם חייבים להכיר
היישר מהאולפן הממוזג, תוכנית ראשית הקיץ של סנהדרינק, עם הקוקטיילים, היינות, הבירות והמנות, שיצננו לכם את החודשים הקרובים. ויש גם קפיצה קטנה ליפן
אשת היין שירה צידון הרימה פסטיבל שכולו יין ישראלי, ג'אז חי ואוכל טוב. אנחנו כבר יודעים מה נעשה בשישי הקרוב
למרות שרואסן ומרסאן מתאימים לגידול באזורנו החם, מעט מאוד יקבים ישראלים מייצרים יין משני הזנים. אורית גרינבוים -לירון על רוסאן-מראסן כחול-לבן
הג'ין שנולד בגינה, הדור החדש של אחד היינות הטובים בישראל והיקב הייחודי שיארח אתכם גם בשבת. אסנת גואטה עם ההמלצות שיעשו לכם סופשבוע נעים במיוחד
אחרי שמילא תפקידים בכירים וניהל אלפי עובדים, התמנה אלי גידור למנכ"ל יקב רקנאטי. כאן הוא מנהל "רק" 30 עובדים, אבל מנצח על המעבר של היקב מעמק חפר לצפון ומרגיש מחויב לאחד המותגים המעניינים בענף
חבורת סנהדרינק לבשה חג, הזמינה אורחים והציקה למומחים לצורך אחת המשימות הכי מהנות שאפשר לדמיין: חיבור בין יין לגבינות. תוכנית פגז
אסנת גואטה עם היינות הלבנים, הוורודים, הקלילים והמרעננים שיעשו לכם את החג. ועם כל מה שטעים לאכול לידם
מירה איתן, שטעמה שני יינות חדשים, מהזנים שהיו הנפוצים ביותר בישראל במאה התשע-עשרה, חושבת שהם מתאימים מאוד למטבח המקומי בן זמננו
חגיגות יום העצמאות מתקרבות וכולם שואלים את עצמם כמה בירות להביא למנגל ומאיזה סוג. מירה איתן היא לא כמו כולם. היא בחרה להמליץ על עשרה יינות ישראלים, ועוד אחד בונוס, שיוסיפו המון למנגל שלכם
החכמים, הרשעים, התמים ואלה שלא יודעים להפסיק לשתות, טעמו והמליצו על יינות ישראלים לחג. זה נגמר בהרבה יותר מארבע כוסות
פסטיבל 'הגל החדש' של היין הישראלי, יתקיים השנה זו הפעם הרביעית במסעדת ברוט, ולראשונה בתולדותיו גם בלוקיישנים נוספים. מירה איתן עם הפרטים
במהלך חודש מרץ, יתקיימו במסעדת OPA ארוחות מיוחדות בשילוב מפגשים עם חקלאיות. תפסנו את השפית שיראל ברגר לשיחה על קולינריה, יין וחקלאות אורגנית ברוח נשית
טליה לוין ממליצה על יינות אדומים קלילים שכמה שעות במקרר יעשו להם רק טוב
תערוכת היין הגדולה והמשמעותית בישראל שהתקיימה השבוע, משכה אליה את חובבי ומקצועני היין של המדינה. ניר קיפניס היה שם ושוחח עם כמה מהם
לא מעט ייננים שעובדים ביקבים מסחריים, פונים בשנים האחרונות לעשייה של יינות אישיים. יצאנו לברר למה ואיך הם עושים את זה, עם קובי ארביב, יינן יקב רקנאטי ויקב מיה לוצ'ה
מצב הרוח המעונן, עשה לנו חשק ליינות עשירים, מתובלים ומנחמים. אז ביקשנו מאסנת גואטה כמה המלצות חמות
מענבי זן מקומי קדום שתססו בשלמותם, נוצר יין שמבטא את הטרואר העתיק בארץ ישראל
יצרן ישראלי, ולא מהקטנים, הוציא לשוק יין לבן מבציר 2020 לפני ששחרר את 2019. תעלול שיווקי או החלטה מוצדקת? בדקנו
היין מעולה, המסעדה פגז, הטקילה משהו משהו, והתחזית לסוף השבוע: טעים במיוחד!
יין ישראלי נכנס לרשימת מאה היינות הטובים בעולם, יקב מעמק חפר השיק ליין של ערבים מיוחדים ורשת דיסקאונט העלתה למדפים יינות פרימיום מקומיים במחירים נמוכים
עשרות ארוחות חד פעמיות, יתקיימו במסגרת 'פסטיבל המטבח הישראלי' שייערך החודש. באחת מהן, יתארח גם יצרן יין מקומי עם יינות מסקרנים במיוחד
עשרים וחמישה אחוז מהרווחים על מכירות בקבוקי הרוזה של יקב רקנאטי, יועברו במהלך אוקטובר, לעמותת גמאני, המעניקה תמיכה נפשית ורגשית לחולות בסרטן השד. שיתוף הפעולה, כך התברר, לא מסתכם רק בכך
לא היה לנו מושג שעושים בארץ כל כך הרבה יינות מזני מורשת, עד שהגענו אל המרכז הקולינרי 'אסיף'. על כמה זנים מדובר? אילו יינות עושים מהם? מירה איתן עם כל הפרטים