בירה בחצר: ביקור במבשלת שריגים
טיול בפארק בריטניה וגבעת התורמוסים זה יופי. אבל מה תשתו אחר כך? מצאנו את התשובה והיא טעימה במיוחד
טיול בפארק בריטניה וגבעת התורמוסים זה יופי. אבל מה תשתו אחר כך? מצאנו את התשובה והיא טעימה במיוחד
"אנחנו רוצים לשמח את האנשים האלה, אפילו לחמש דקות." מבשלת הדובים השיקה בירה משמחת בשיתוף עם זאב אנגלמאייר (שושקה), עבור אנשי הקיבוצים מהנגב המערבי
מבשלת בירת הקראפט מאשקלון משיקה מהדורה מיוחדת, שקוראת לכם למחזר את הבקבוקים, לסייע בשיקום החקלאות בעוטף ולקבל בירה חינם
סופשבוע שנופל על חג? זה לא מה שיעצור אותנו מלשתף אתכם בכל מה ששווה לשתות ולעשות ביום-יומיים הקרובים. חג שמח ושבת שלום
מעין גב ועד אילת. אסנת גואטה מסדרת לכם את התוכניות לכל חול המועד סוכות, עם פסטיבלי בירה ומשקאות ששווה להכניס ליומן
תחל שנה והמלצותיה. אסנת גואטה מתחילה שנה חדשה, עם יקב שפתוח בשבת, יין לא שגרתי, אפילו פאנקי, ובירה שלא פוגשים כל יום
איש הקרח, האבירה האדמונית, המאמא של החווה ועוד כמה בירות מעניינות מחכות לכם במבשלת הקראפט שבט, שנפתחה לקהל הרחב
אסנת גואטה מקררת כמה בירות שישדרגו כל מנגל. שימו משהו על האש ובואו נשתה משהו
לחגיגות יום העצמאות שלנו, הזמנו את המומחים בהא' הידיעה, לשני הסממנים העיקריים של החג: בשר ובירה. לא תאמינו מה קרה אחר כך
זיו לנצ'נר שותה, אוכל, מחבר בין ביסים לבין בירות שהולכות איתן ומספר חוויות. כשנהיה גדולים, אנחנו רוצים להיות זיו לנצ'נר. כתבה ראשונה בסדרה
ג'ין? בירה? וויסקי? לא חשוב הסדר? אסנת גואטה בדקה כמה וכמה משקאות שנחתו הקיץ בישראל, ובחרה את אלה שגם לכם כדאי להכיר
יותר מעשור מאז הושקה לראשונה, 'גולדסטאר בלאק רוסט', המהדורה הקלויה של הבירה הנמכרת ביותר בישראל, חוזרת למדפים. היה שווה לחכות?
יום העצמאות הוא חג המנגל, אבל לא פחות מזה של הבירה, עם גידול של כ-15% במכירות. לקראת החג יצאנו להכיר מקרוב את המותגים הישראלים הבולטים: מהבירה העברית הראשונה, דרך הנמכרת ביותר ועד לשתי מבשלות הבוטיק ששידרגו את עצמן וקנו אחיזה יפה בשוק
אחרי עשר שנים החליטו בטמפו לשנות את הלוגו של מותג הבירה הנמכר ביותר בישראל. לרגל השקת התווית החדשה, מוצע למכירה מארז בקבוקים עם תוויות "רטרו" שמייצגות את שבעים השנים שעברו על המותג
למעלה מ-200 סוגים שונים של בירות כחול לבן ושלל המצאות וחידושים בתחום יוצגו היום בתערוכת הבירה בירס - טעימה צוננת מהתערוכה הכי משכרת